Smotanovo rajčinová omáčka k cestovinám



Suroviny:

  • 500 g rajčín
  • 1 pór
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 50 g masla
  • 200 ml 10 % bezlaktózovej smotany na varenie
  • oregano
  • morská soľ
  • trstinový cukor

Postup:

  1. Rajčiny pokrájame na menšie kúsky. 
  2. Pór narežeme na kolieska, opražíme na masle, pridáme rajčiny, pretlačený cesnak a soľ. Prikryjeme a dusíme 5 až 7 minút. 
  3. Zmes zalejeme smotanou, ochutíme trochou trstinového cukru, oreganom a necháme prevrieť.
  4.  Podávame z rôznymi cestovinami podľa chuti.


Dobrú chuť praje Naj - gazdinka 😊

Zdieľať:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára